Mittwoch, 22. April 2015

Türkische Lokma - Lokma

Zutaten :
Almanca tarifin hemen altinda türkce tarifini’de bulabilirsiniz)
1 Hefe
½  Liter Milch
1 Backpulver
Mehl  nach Gefühl (Es muss schon ein dickflüssiger Teig werden)
Alle Zutaten vermischen einen dickflüssigen Teig vorbereiten, kleine Bällchen machen und  in reichlich Öl frittieren, wer möchte kann noch mit  Puderzucker bestreuen.

Bu lezzetli lokmalari Türkiye'ye izine gittigimde cok sevdigim komsum Makbule ablayla birlikte yapmistik, ve cokda lezzetli oldular, mutlaka sizinlede paylasmak istedim. Buradan Makbule ablamida öpüyorum, ellerine saglik:))
Lokma :
1 yas maya
½  litre süt
1 tane kabartma tozu
Alabildigi kadar un (Bayagi yumusak bir hamur olmasi lazim)
Malzemelerin hepsini karistirip kücük toplar halinde bol yagda kizartin. Arzu eden üstüne pudra sekeride dökebilir.




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen